top of page

Zadnji post na ovom blogu - promjena adrese bloga!


zadnji blog post na ovom blogu

Došao je i taj dan, ovo je zadnji post na ovom blogu. Da ne radim neku senzaciju i dramu, odmah ću napisati da se radi samo o zadnjem postu na OVOM blogu, ali da dolazi novi i da će tamo naravno biti novih postova :-)

Web stranica HonorarniPosao.net je nastala krajem 2012., a negdje u 2014. sam kreirao i blog dio web stranice i počeo objavljivati blog postove. Teme su bile raznolike, od domaininga koji je glavna tema, pa preko tema o gospodarstvu, kriptovalutama pa do nekih drugih tema koje zapravo nemaju nikakve veze sa domainingom i honorarni poslom. Pisao sam o onome o čemu mi se pisalo taj tren kad bih odlučio napisati novi blog post. Tako će biti i ubuduće. Web stranica je bazirana na domaining, uz nešto dodatnog sadržaja, a blog dio je bio ležeran i takav će ostati. Ako mi dođe želja, ovdje ću pisati i o mački koja na cesti mijauče u 3 ujutro. Čisto da se zna :-) Vjerojatno će ipak biti puno više blog postova vezanih za domaining nego onih vezanih za mačke, ali ne želim se zabarikadirati u neku strogu formu jer onda sve ovo za mene gubi draž. Meni je vođenje ove web stranice i povremeno objavljivanje postova na blog dijelu kao neki hobi i ne želim nikakav pressing, pa tako ni onaj da na blog dijelu moram pisati unutar strogo određenih okvira. Ako je netko možda pratio sve moje dosadašnje blog objave vjerujem da je do sada već shvatio da ne volim pressing i neka stroga pravila :-) Čovjek mora samo umrijeti, ništa drugo. Eventualno bi trebao još ponešto, ali ne mora, i mora samo umrijeti i ništa drugo ne mora.

Uglavnom, ovo nije oproštaj od "bloganja" nego samo najava da je ovo posljednji blog post na ovoj adresi i na blogu u ovom formatu i da uskoro dolazi novi blog na novoj adresi. Nova adresa bloga će biti blog.honorarniposao.net (da, subdomena), a dizajn će biti drugačiji, ali samo privremen dok ne završim trajnu verziju bloga.

Znači, od sada će se blog dio web stranice HonorarniPosao.net nalaziti na adresi BLOG.HONORARNIPOSAO.NET

Možda prvih nekoliko dana neće raditi kako treba ako ne podesim sve ispravno od prve, ali ako i bude tako kroz par dana će sve normalno proraditi jer ću ispraviti greške ako se pojave.

Promjena adrese bloga će postati aktivna u roku od najviše nekoliko dana, a prema planu, najkasnije do 01.05.2020.

Ako poneki link na neki stari blog post neće raditi, probajte zamijeniti URL sa hpdom.net umjesto honorarniposao.net jer će na hpdom.net biti arhiva i moguće da negdje ne prihvati preusmjerenje pa da poneki link na neki stariji blog post neće raditi.

Ponavljam, novi blog ima drugačiji dizajn od ovog dosadašnjeg i drugačiji dizajn od web stranice (pa nemojte pomisliti da ste zalutali i promašili), a taj novi dizajn je samo privremeni i biti će takav sve dok ne završim potpuni redizajn bloga i ne objavim trajnu verziju bloga. To bi moglo potrajati, ne znam koliko.

Ovo blog sučelje mi je leglo i navikao sam na njega, ali ipak je vrijeme za promjenu. Dođe mi da se oprostim sa ovim blogom kao da je živo biće, ali suzdržat ću se :-)

Dakle, blog nastavlja živjeti i naravno biti će novih postova, ali se mijenja adresa i od sada pa nadalje adresa bloga je BLOG.HONORARNIPOSAO.NET, a adresa arhive u kojoj ćete moći pronaći sve do sada objavljene blog postove je hpdom.net/blog (na toj adresi za arhivu neće biti vidljivi blog postovi objavljeni nakon današnjeg datuma nego ćete nove postove moći vidjeti isključivo na adresi blog.honorarniposao.net).

Izdvojene objave
Nedavne objave
Arhiva
Pretraži po tagovima
No tags yet.
Pratite na:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page